Talie subțire. 6 ponturi cu efecte minune

Scutaru Cristina / 24 Martie 2019 / 18:10
dietă
dietă

Toate femeile își doresc să aibă o talie subțire, dar care este secretul?

Andreea Sava a spus care sunt cele șase ponturi cu efecte-minune pentru subțierea taliei.

”Pentru cei care vor să-și mai subțieze talia sau care fac exerciții dar nu sunt complet mulțumiți de rezultate, iată câteva trucuri simple care vă ajută să mai scăpați de grăsimea din jurul taliei. Desigur că intensitatea efectelor este direct proporțională cu măsura în care le aplicați. Dacă vă mai și curățați dieta și mai faceți și exerciții, 6 pack-ul este doar la câteva luni distanță. Ba chiar și 8 pack-ul. 

1. Bea apă

 

Renunță la sucurile îmbuteliate și bea apă câte puțin și constant pe tot parcursul zilei. În primul rând că te va ajuta să mănânci mai puțin.

2. Mănâncă puțin și des

 

Dacă reușești să te educi să nu sari niciodată peste micul dejun și să mănânci, în total, de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, la distanță de 2-3 ore una de cealaltă, vei mânca mai puțin per total, îți vei alimenta corpul fix atunci când are nevoie de energie plus că-ți vei stimula arderile metabolice. Este un pas uriaș cu efecte pe măsură pentru siluetă și sănătate deopotrivă.

3. Introdu în dietă alimentele care ard grăsimi

 

Da, există așa ceva! Ajută la arderea depozitelor de grăsime, pe de o parte, dar și a grăsimilor din alte alimente. 

4. Elimină alimentele rafinate

 

atunci când vorbim despre carbohidrați: făină, zahăr, orez etc. Exact ca-n cazul grăsimilor, carbohidrații răi îngrașă îngrozitor, cei buni ne ajută să avem o siluetă frumoasă și reglează digestia. Deci toate făinoasele să fie din făină integrală, orezul brun, roșu, basmati, negru și tot așa”.

Citiți continuarea pe blogul Andreei Sava.