Tâlhărie la un priveghi în Suceava

Un bărbat a fost jefuit la căpătâiul unui prieten căruia s-a dus să îi aducă un ultim omagiu în comuna Dornești, judeșul Suceava.

Ieri, un bărbat a mers la un fost prieten care și-a dat obștescul sfârșit. În timp ce se afla la căpătâiul mortului a scos din buzunarul de la spate un portofel pentru a îi pune mortului, îi coștiug, banii să treacă "Vama". Patru indivizi au observat banii din portofel și l-au pândit pe bărbat. Ușor amețit de la câteva pahare de vin băute a plecat către casă. Numai că, la ieșirea din curtea unde era organizat priveghiul, cei patru bărbați au sărit pe el.

Unul i-a sustras portofelul de la spate iar ceilalți trei i-au distras atenția. În câteva secunde a văzut lipsa portofelului, iar cei trei au sărit la bătaie. I-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și unul dintre ei i-a dat un cap în gură, iar cu mâna cealaltă i-a rupt victimei lănțișorul de aur de la gât. Martorii au chemat poliția iar cei patru tâlhari au ajuns în arest. Alte două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 

Vezi și: Milionarul Dan Nicorescu a ajuns aseară la Poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel