EXCLUSIV  Tăiere PENSII SPECIALE MAGISTRAȚI. Ce spunea Rareș Bogdan la DCNews, declarația virală: Eu nu sunt mincinos

Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Miercuri, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, se află un proiect de lege care zace în Parlament de la începutul anului 2018. În proiectul inițiat de USR, este un articol și despre pensiile speciale ale magistraților. În acest context, amintim o declarație care, la acea vreme, a fost virală, a lui Rareș Bogdan, despre tăierea pensiilor speciale. 

În primul interviu acordat după alegerile europarlamentare, difuzat de DCNews, LIVE, în 29 mai 2019, Rareș Bogdan făcea următoarele declarații despre pensiile speciale: ”Am spus clar: toți în afară de militarii din teatrele de operații - vor avea pensiile speciale tăiate n.r.- am spus-o clar și voi face o presiune uriașă pe partid”. 

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă magistrații rămân cu pensiile speciale, europarlamentarul PNL a răspuns: ”Nu, pe contributivitate. Am spus nu. Nu pot să aibă pensii de 400 de milioane, de 350 de milioane și marea masă a cetățenilor să aibă pensii... au venit plângând la mine”. 

”Tăiem pensia tuturor, eu nu sunt mincinos, dacă am spus așa, așa vom face!” a precizat Rareș Bogdan, care a insistat: ”Iar dacă nu vor face asta colegii mei, vor avea o problemă direct cu mine. Să văd ce-mi vor face! Sunt cinci ani europarlamentar.”

Vezi și: Lavinia Cosma l-a acuzat pe Liviu Pop de dezinformare, dar surpriză: "Cadoul" USR pentru magistrați- modificare în calcularea pensiilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel