TĂIERE PENSII și SALARII. Violeta Alexandru: Pensionarii și salariații să știe!

Victoria Violeta Alexandru. Foto: Facebook
Victoria Violeta Alexandru. Foto: Facebook

Violeta Alexandru, noul ministrul al Muncii, a făcut un anunț de ultimă oră.

Violeta Alexandru, noul ministrul al Muncii, a declarat, marți dimineața, că vrea ca pensionarii și salariații să știe din sursă sigură că nu se vor tăia pensii și salarii. Un obiectiv al mandatului este și reducerea structurilor Ministerului, pentru ca acesta să fie „mai suplu".


Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a declarat, marți dimineața, la intrarea în Minister, că vrea ca pensionarii și salariații să știe că nu se vor tăia pensii și salarii.


„În primul rând aș vrea să mă asigur că în acest moment oamenii primesc cele mai corecte mesaje și am să mă îngrijesc ca echipa Ministerului să comunice informațiile exacte, pentru ca pensionarii și salariații să știe din sursă sigură că nu se taie pensiile și salarii, și că muncim pentru a putea avea un trai civilizat în România", a spus Violeta Alexandru.


Ministrul a mai afirmat că își dorește o reorganizare a Ministerului Muncii, pentru ca acesta să fie „mai suplu"


„Voi fi foarte atentă la organizarea Ministerului. Sunt hotărâtă ca în foarte scurt timp, pe baza resurselor și expertizei pe care o am, dar și prin sprijin extern, să ajung la un mod de organizare la Minister, în care să se pună mai mult accentul pe oamenii de la ghișee, pe oamenii care se ocupă efectiv cu modul de calculare a pensiilor, oamenii care se ocupă efectiv în relația cu beneficiarii sistemului de Asistență Socială. Acești oameni mai interesează să fie bine pregătiți și să fie la dispoziția pensionarilor și salariaților, respectiv a persoanelor cu dizabilități și desigur acest lucru va însemna o reducere a structurilor Ministerului, o suplețe un accent pe cei din relația cu oamenii și mai puțin pe cei care au funcții de conducere", a mai spus Alexandru, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel