Tabăra internațională de yoga, Herculane. Participare gratuită

Yoghini din peste 30 de țări sunt așteptați și în acest an în Tabăra internațională yoghină de vacanță de la Herculane.

În perioada 25 aprilie - 6 mai 2018 se desfășoară la Herculane Tabăra internațională de yoga organizată anual de Școala de Yoga MISA, la care sunt așteptați câteva mii de practicanți yoga din peste 30 de țări. Programul taberei este variat și se adresează atât începătorilor, cât și celor avansați: practica zilnică a unor posturi de Hatha Yoga, meditații la unison, conferințe pe diverse teme, aprofundarea unor tehnici de yoga avansate, spectacole de teatru, de dans sau de umor, meditații în spirală și multe altele. Activitățile se vor desfășura în paralel în patru săli, cu excepția meditațiilor în spirală, care se vor desfășura pe Platoul Coronini.

Conform unui comunicat de presă primit la redacţie, "programul fiecărei zile include audierea sau reaudierea unor conferințe pe diferite teme de interes pentru practicanții yoga. Printre acestea se numără o serie de conferințe transmise în anii anteriori de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, pe teme precum ”Importanța eforturilor benefice adecvate”, ”De ce este important să înțelegem ce este un progres spiritual”, ”Aspecte definitorii referitoare la noțiunea de punct de vedere”."

Manifestare gratuită

Conform documentului, "în cadrul programului de meditații la unison vor fi incluse mai multe meditații din seria Atributelor Dumnezeiești, sau meditații pe teme precum Starea de măiestrie spirituală ce conduce la descoperirea Perfecțiunii Dumnezeiești.

Pe lângă activitățile destinate celor care practică deja yoga la cursurile MISA sau ale școlilor surori din străinătate, programul taberei include o serie de conferințe în cadrul Mișcării Charismatice Teofanice, o manifestare cu totul excepțională care este deschisă participării publicului larg, complet gratuit".

Mișcarea Charismatică Teofanică

Mișcarea Charismatică Teofanică este o comunitate spirituală cu peste 8.000 de participanți, structurată în anul 2009, care se adresează celor care aspiră să treacă dincolo de afirmarea pur formală, dogmatică a sentimentului religios și să pășească în domeniul cunoașterii ființei misterioase a lui Dumnezeu prin experiență directă. Această Mișcare se bazează într-o mare măsură pe revelațiile și învățăturile ezoterice ale lui Iisus Hristos, ce sunt privite pe baza experienței mistice dintr-o perspectivă care duce la descoperirea gradată a dimensiunii copleșitoare și a aspectelor ezoterice ale creștinismului.

"Calea deschisă prin comuniunea cu Dumnezeu în cadrul acestei mișcări spirituale este numită în mod generic: ”Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu“. Participarea este gratuită, dar se face în urma unui proces de selecție, care se desfășoară anual în luna august la Costinești. Mai multe informații organizatorice, precum și detalii despre activitățile desfășurate în cadrul acestei Mișcări, se găsesc pe site-ul miscareacharismatica.ro", se mai precizează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel