T-Mobile vine în România. Vezi când

telefon-mobil_9ed0d47f4c
telefon-mobil_9ed0d47f4c

Românii se vor putea abona anul acesta la T-Mobile, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din lume, preferatul americanilor.

Consiliul de administrație al Romtelecom a aprobat într-o ședință care a avut loc marți rebrandingul companiei sub un brand al gigantului german Deutsche Telekom (e vorba de „T”), termenul estimat pentru finalizarea operațiunii fiind 12 septembrie, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piață.

Simultan ar urma ca și Cosmote, operatorul de telefonie mobilă cu același acționar majoritar ca și Romtelecom – grupul elen OTE – să treacă la brandul T-Mobile.

Romtelecom este deținută de grupul elen OTE (54% din acțiuni) și statul român (46% din acțiuni), iar acționarul majoritar al grupului elen este grupul german Deutsche Telekom.

Rebrandingul Romtelecom ar fi fost votat și de reprezentanții statului român din CA-ul Romtelecom. Bugetul total al rebrandingului companiei de telefonie fixă ar fi de 10 milioane de euro, sumă care include de la publicitate până la remodelarea magazinelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel