Svitolina, câștigătoare în Tie Break Tens. Ce au făcut Serena Williams și Sorana Cîrstea

Ucraineanca Elina Svitolina, numărul 4 WTA, a câștigat turneul Tie Break Tens.

Elina Svitolina, numărul patru mondial, a câştigat, luni, turneul demonstrativ Tie Break Tens de la New York, în care meciurile s-au desfăşurat în sistem tie break, până la 10.

Românca Sorana Cîrstea (27 ani, 35 WTA) a fost învinsă sferturile de finală (primul tur) de chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 10-4.

Americanca Serena Williams, care va reveni săptămâna aceasta în circuitul profesionist, la Indian Wells, a dispus în primul său meci de franţuzoaica Marion Bartoli, cu 10-5. Svitolina a dispus în sferturi de Venus Williams (SUA) cu 10-3, în celălalt sfert CoCo Vandeweghe (SUA) trecând cu 10-7 de Daniela Hantuchova (Slovacia).

 

Serena, eliminată în semifinale

În semifinale, Zhang a învins-o pe Serena cu 13-11, iar Svitolina a trecut de Vandeweghe cu 10-0. În finală, Svitolina s-a impus cu 10-3 în faţa chinezoaicei Zhang şi a câştigat cecul de 250.000 de dolari.

Turnee din seria Tie Break Tens au mai avut până acum loc la Londra (2015 - Kyle Edmund), Viena (2016 - Dominic Thiem), Madrid (2017 - Simona Halep, Grigor Dimitrov) şi Melbourne (2018 - Tomas Berdych).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel