Sute de persoane au fost prezente la înmormântarea belgianului Bjorg Lambrecht

Rudele, coechipierii, fanii şi admiratori ai ciclismului au fost prezenţi marţi, în localitatea belgiană Knesselare, unde a avut loc slujba de înmormântare a lui Bjorg Lambrecht (22 ani), tânărul rutier care a murit săptămâna trecută în timpul etapei a 3-a a Turului Poloniei, scrie AFP.

Sprinterul german Andre Greipel, echipa belgiană Lotto-Soudal la care evolua Lambrecht, Marc Sergeant, directorul echipei, s-au numărat printre cei care au participat la ceremonia funerară la biserica din Sint-Willibrordus.

Un tricou al echipei Lotto a fost aşezat pe sicriul tânărului belgian, care a fost transportat la biserică de mai mulţi colegi apropiaţi de Lambrecht.

Bjorg Lambrecht a decedat pe 5 august după o lovitură gravă la cap în urma unei căzături aproape de finalul cursei din etapa a 3-a a Turului Poloniei.

Tânărul ciclist belgian Remco Evenepoel (19 ani), de la echipa Deceuninck-Quick Step, care a devenit joia trecută campion european la contratimp, la doar cinci zile după succesul său din Clasica San Sebastian, a dedicat victoria lui Bjorg Lambrecht, dar şi altor doi ciclişti belgieni, Stef Loos şi Igor Decraene, care au decedat în timpul unor curse în 2019 şi 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel