EXCLUSIV  Sute de oameni, la Cluj, pentru familia Melencu. Momente răvășitoare, la un eveniment organizat de teologul Valentin Guia - Galerie foto

Mama și bunicul Luizei Melencu au avut parte de un moment emoționant la Cluj-Napoca, în cadrul unui concert caritabil organizat de teologul Valentin Guia.

”Un colind, o rugăciune... și o fărâmă de dragoste pentru toți  românii” este numele spectacolului caritabil, care a avut loc vineri seară la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Scopul evenimentului a fost ajutorarea familiei Melencu, fie printr-o donație, fie printr-o îmbrățișare, un gând bun și o strângere de mână pentru mama și bunicul Luizei.

Pe scenă au urcat renumiți artiști, care au interpretat din repertoriul lor, dar și colinde și cântece patriotice. Îi amintim pe Gheorghe Turda, Adriana Irimieș, Ionuț Langa, Anghelina Timiș-Lung, Violeta Deminescu-Jurca, Cristina Beldean-Moșuțan, Remus Rostaș, Alex Florin Vaida, dar și minunații copii de la Ansamblul de cântece și dansuri populare ”Muguri de folclor”, coordonat de profesorul Săndel Filip. Spectacolul a fost prezentat de Anamaria German, cu participarea teologului Valentin Guia.

”În momentul când mă întorceam de la București, mă opreau oamenii și îmi spuneau să le transmit (n.r familiei Melencu) tot suportul și susținerea lor. Văzând atât de multă dragoste și la Cluj pentru această familie greu încercată, am zis să fac un efort prin organizarea acestui eveniment caritabil împreună cu prieteni, artiști și oameni minunați, care m-au ajutat. De asemenea, astăzi am fost și la Mănăstirea Nicula cu familia Melencu. I-am dus la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Aceasta a fost cea mai mare dorință.” a spus teologul Valentin Guia, pentru DC News.

'În această seară, ne-am adunat cu toții aici, la Casa de Cultură a Studenților 'Dumitru Fărcaș' din Cluj-Napoca, să le urăm sărbători binecuvântate, atât cât se poate spune, dat fiind situația grea prin care trec aceștia. Mă bucur din tot sufletul de faptul că toți românii și clujenii mei dragi și scumpi i-au îmbrățișat și sunt alături de ei!' a declarat teologul Valentin Guia, organizatorul evenimentului, pentru DC News.

La spectacolul caritabil au fost prezente peste 400 de persoane. Au participat numeroși români și din alte județe. O familie din Galați a străbătut țara pentru a fi alături de familia din Caracal, venită la Cluj-Napoca. Momentul culminant s-a petrecut la finalul spectacolului când, la plecare, oamenii i-au îmbrățișaț, îmbărbătat și i-au asigurat de susținerea lor, zeci de minute în șir, pe mama și bunicul Luizei Melencu. Fondurile benevol adunate în urma acestui spectacol vor fi donate familiei din Caracal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel