Sute de locuri de muncă la cules de căpșuni în Spania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, le oferă românilor 800 locuri de muncă sezoniere în agricultură la cules de căpşuni în Spania, oferta fiind valabilă inclusiv pentru persoanele fără experienţă în agricultură, cât şi pentru cupluri, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al AJOFM Dolj, durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017, iar timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. AJOFM Dolj precizează că salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar, iar contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova cu următoarele documente: copie carte identitate, CV Europass, adeverinţă medicală cu menţiunea 'apt pentru muncă'.

Pentru această ofertă de locuri de muncă se vor organiza burse în cursul lunii decembrie în mai multe judeţe din ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel