Sute de familii fără căldură şi apă caldă în urma unei avarii la o magistrală

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Câteva sute de familii din municipiul Arad, dar şi mai multe instituţii publice, nu vor avea căldură şi apă caldă miercuri, din cauza unei avarii la o magistrală de apă.

Avaria a apăut la o magistrală CET Hidrocarburi, unde a fost descoperită o avarie, scurgerea fiind izolată provizoriu, până la efectuarea reparaţiilor în ziua următoare.

Purtătorul de cuvânt al CET Hidrocarburi Arad, Marina Plaveţi, a declarat, pentru Agerpres, că avaria la magistrala de agent termic a fost descoperită marţi dimineaţă, iar echipele de muncitori au intervenit pentru a izola scurgerea de apă în subteran. Conducta va fi însă reparată abia miercuri, când va fi întreruptă furnizarea apei calde şi a căldurii din sistemul centralizat, pe tot parcursul zilei.

Cât vor dura lucrările de reparație

"Lucrările sunt estimate să dureze zece ore, între 08,00 şi 18,00. Este vorba de magistrala II a reţelei de agent primar de pe bulevardul Dragalina. Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctelor termice PT 19, PT Paroşeni, PT Teatru, PT 23 şi modulele din zona unitară Centru 2 - strada Eroul Necunoscut şi Calea Romanilor", a declarat reprezentanta CET Hidrocarburi.

În zona afectată locuiesc câteva sute de familii, în blocuri cu zece etaje, palate istorice şi case. De asemenea, există şi mai multe instituţii publice, dar şi şcoli, însă în cazul celor din urmă vor fi afectaţi doar angajaţii prezenţi la serviciu, pentru că elevii sunt în vacanţă.

Vezi și: 

Gata cu taxele. Uniunea Europeană și Japonia au eliminat barierele economice

ROBOR a crescut. Veste proastă pentru românii cu credite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel