Susținere electorală cu îmbrânceli și păruieli la Voluntari

îmbranceli
îmbranceli

Două femei s-au bătut, duminică, în faţa unei secții de votare din Voluntari în urma unei dispute electorale, una dintre ele având nevoie și de îngrijiri medicale.

Îmbrânceli și păruieli în fața Secţiei de votare 80 din localitatea ilfoveană Voluntari, în ziua alegerilor parlamentare. Disputa a avut loc între două femei, motivul fiind opțiunile electorale.

În urma altercației, una dintre cele două părți implicate în conflict a suferit un puseu de tensiune, drept pentru care Poliția a anunțat ambulanța.

De altfel, și directorul medical al Serviciului Ambulanţa Bucureşti-Ilfov (SABI), dr Cristian Grasu, a confirmat pentru Mediafax, că una dintre femei a primit, duminică, îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanţei Bucureşti Ilfov. Potrivit unor surse din Poliție, ambulanța a fost solicitată, întrucât uneia dintre femeile implicate în scandal, din cauza nervilor și în urma îmbrâncelilor şi a păruielilor, i s-a făcut rău.

Femeia a primit îngrijiri la locul incidentului, după care a plecat acasă, ea refuzând să meargă la spital.

Potrivit sursei citate, duminică, echipajele SABI au fost solicitate şi au acordat îngrijiri medicale la secţiile de votare pentru nouă persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel