SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU: ELENA UDREA explică demersul lui CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a vorbit, luni, despre cererea de suspendare a președintelui Traian Băsescu, inițiată de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Elena Udrea cataloghează demersul liderului PRL ca fiind un gest de o iresponsabilitate crasă.

"Vedeți dacă nu are Dumnezeu? Când toată țara este în slujbă de Sfânta Maria, domnul Tăriceanu are o singură grijă: cum să se pregătească el și domnul Ponta de alegeri, în așa fel încât să se asigure că obțin cât mai multe voturi. Este un gest de o iresponsabilitate crasă să vorbești acum despre suspendarea președintelui Traian Băsescu, cu două luni înainte de terminarea mandatului acestuia", a spus prezidențiabilul PMP, prezentă la hramul Mănăstirii din Pasul Tihuța.

Citește și: Încep negocierile în Parlament pentru suspendarea lui Băsescu

Elena Udrea consideră că o nouă suspendare a președintelui vine într-un context extern extrem de grav, având în vedere conflictul armat din Ucraina, dar și într-un context intern complicat, unde se vorbește despre recesiune economică, transmite realitatea.net. Elena Udrea consideră că inițiativa lui Călin Popescu-Tăriceanu vizează polarizarea dezbaterii electorale între Victor Ponta și Traian Băsescu, chiar dacă președintele nu mai are dreptul să candideze.

"Este o temă falsă, care să acopere o dezbatere reală, pe argumente și este încă o strategie a domnului Ponta și a domnului Tăriceanu de a aduce voturile care îi lipsesc lui Victor Ponta", a continuat Elena Udrea.

Ea a afirmat că premierul este în scădere în sondaje, iar printre strategiile acestuia de a aduna voturi se mai numără "aruncarea" lui Tăriceanu în competiția electorală și ordonanța de urgență care permite primarilor și consilierilor să schimbe partidul fără să își piardă mandatul.

Vezi și: Cum poate fi Traian Băsescu demis cu cvorum de 30% la referendum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel