Suspendare Iohannis. Tăriceanu: El știe că un astfel de gest ar...

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit, joi seară, la Antena 3, și despre subiectul privind o eventuală suspendare a președintelui României.

Călin Popescu-Tăriceanu a susţinut că președintele Iohannis încearcă să îi atragă pe cei din coaliţia de guvernare într-un „război”. „Cred că preşedintele sesizează un lucru, şi anume, noi, în calitate de coaliţie de guvernare, avem o responsabilitate faţă de ţară şi nu avem prima prioritate războiul cu preşedintele. El însă vrea să forţeze nota, vrea să ne atragă într-un război şi am văzut tot felul de variante, cu suspendarea preşedintelui.

El ştie că, în perioada Preşedinţiei, un astfel de gest dăunează extrem de mult imaginii României, ne va face foarte mult rău politic şi atunci acesta este motivul pentru care joacă în acest fel, după părerea mea, într-o manieră care este iresponsabilă", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, joi seară, la emisiunea „100 de minute" de la Antena 3, moderată de Alessandra Stoicescu.

Declarațiile au avut loc în contextul unui nou refuz al preşedintele Klaus Iohannis de a o numi pe Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. Şeful statului solicită o altă propunere pentru vicepremier şi Dezvoltare.

VEZI ȘI: Tăriceanu, prima reacție la atacul lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel