Suspendare Iohannis. Pleșoianu, mesaj pentru Tăriceanu, după anunț

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Liviu Pleșoianu este dezamăgit de anunțul făcut de Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că nu ia în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Tăriceanu a susținut că președintele nu a comis o abatere suficient de gravă, astfel încât să fie suspendat, dar dacă o va comite, totul se va schimba. 

"Dacă, domnule Tăriceanu? ..."Dacă"? Domnule Tăriceanu, după tot ce a făcut Werner în ultimele 24 de luni, dumneavoastră așteptați să vedeți "dacă Președintele va ajunge să încalce prevederile din Constituție"!?

...Eu, domnule Tăriceanu, îl suspendam pe Iohannis încă din decembrie 2016. Acum, în 2019, îl țineam în stare de suspendare până treceau și președinția Consiliului UE, și marele Summit-cadou de la Sibiu! Acest individ nu a încălcat prevederile Constituției, el s-a urcat cu bocancii murdari pe ea și a călcat-o în picioare până a făcut-o praf! Cum ne puteți cere, domnule Tăriceanu, "să nu îl băgăm în seamă" pe acest Ins Bizar care face în așa fel încât să nu mai rămână piatră pe piatră pe aici? Cum puteți fi atât de relaxat când Președintele-#GHINION distruge tot!?

...În regulă. Sunt din ce în ce mai lămurit și mai determinat! Rămâne cum am stabilit. Fie să FIM!" este mesajul lui Liviu Pleșoianu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel