Suspendare Iohannis. Pieleanu: O temă falsă. PSD a promis rânduială în țară. Nu o să uit niciodată

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu spune că tema suspendării președintelui Klaus Iohannis este una falsă. El precizează că nu a auzit niciodată vorbindu-se în zona Partidului Social Democrat despre o posibilă suspendare. 

Întrebat dacă suspendarea președintelui reprezintă arma PSD-ului, Marius Pieleanu a spus că singura armă legitimă trebuie să fie Parlamentul.

"A fost o temă falsă ideea de suspendare a președintelui. S-a speculat mult pe chestiunea aceasta. Eu nu am auzit nici în zona PSD-ului, nici în alte zone unde am acces să se vorbească în mod serios despre suspendarea președintelui. Nu asta este arma PSD-ului. Singura armă legitimă și infailibilă a Partidului Social Democrat este Parlamentul, care trebuie să facă legi, să îndrepte lucruri," a spus Marius Pieleanu la România TV.

Nu o să uit niciodată

Sociologul spune că a reținut o promisiune a liderilor PSD care spuneau că o să aducă rânduiala în țără, ceea ce nu s-a întâmplat până în acest moment. 

"PSD-ul a promis acum un an și două luni că va readuce rânduiala în țară. Îmi aduc aminte termenul acesta. Nu o să-l uit niciodată. Deocamdată rânduiala a fost doar la Ministerl Muncii, la salarizare. Acolo este rânduială. Parlamentul trebuie să își ia rolul în serios," a mai spus Pieleanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel