Suspendare Iohannis. Dragnea: Se poate ajunge la orice

Bogdan Bolojan / 10 iun 2018 / 21:48

Liviu Dragnea spune că în cazul în care președintele Iohannis nu va respecta decizia CCR de revocare a șefei DNA, "se poate ajunge la orice". 

"Eu nu sunt prezicător și nu știu ce va face președintele Iohannis. Dar dacă va face greșeala fatală să nu pună în aplicare o decizie a Curții Constituționale dincolo de faptul că se va face de râs peste tot în lume, această încălcare gravă pe noi nu o să ne lase indiferenți. Nu e vorba despre Kovesi aici. Putea să fie Lazăr, oricine. Aseară am pus niște întrebări pentru că am vrut niște răspunsuri. Nu putem lăsa ca o decizie a CCR să nu fie pusă în aplicare și vom utiliza tot ce avem la dispoziție," a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Suspendarea lui Iohannis? 

"Se poate ajunge la suspendarea președintelui?" l-a întrebat Mihai Gâdea.

"Se poate ajunge la orice. Încă o dată spun: dacă ne tot provoacă, aseară am arătat că putem răspunde. Nu ne este frică. Dacă acest om, care este președintele României înțelege că este de fapt prizonierul statului paralel. Ce ar înseamna? Dăm liber la nerespectarea legii? Mâine poate veni oricine, îți dă în cap, trece pe roșu," a răspuns Liviu Dragnea.