Suspectul crimei din Caracal, scos în duba poliţiei din curte. Sute de oameni protestează în stradă

Suspectul crimei din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost scos, vineri seara, din curtea unde ar fi ucis-o pe Alexandra, cu autospeciala Poliției, încercuită de jandarmi, care au făcut un culoar între sutele de oameni protestează pe stradă.

Puțin după ora 23.00, o autospecială a Poliției a ieșit din curtea unde locuiește Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, mașina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi. Sute de protestatari au huiduit când a ieșit mașina Poliției, dar și când au ieșit anchetatorii din curtea lui Dincă. Sute de oameni protestează, la ora transmiterii acestei știri, în fața locuinței suspectului, față de modul în care autoritățile au intervenit în acest caz.

Oamenii au adus cu ei coli albe pe care au scris „Nepăsarea voastră ucide vieți” și „Dreptate pentru Alexandra”

Gheorghe Dincă va fi condus, vineri noaptea, la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce a rămas în casă, în timpul cercetărilor, timp de aproape 18 ore. Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Suspect este un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei. Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel