SURVIVOR ROMÂNIA. Cristina Sișcanu, Lino Golden și Grațiela Teohari Duban încheie lista concurenților vedetă

Cristina Sișcanu, Grațiela Teohari Duban și Lino Golden încheie seria celor zece celebrități pregătite să își înfrunte cele mai mari temeri, în jungla din Republica Dominicană, în reality-ul “Survivor România”, show-ul care are toate ingredientele pentru a ține milioane de telespectatori cu sufletul la gură, la Kanal D.

Tensiunea la cote amețitoare, provocarea de a rezista în mijlocul naturii, departe de confortul civilizației, și încercări ce le vor solicită rezistență psihică și fizică, agilitatea, puterea de adaptare, toate acestea îi vor face pe concurenți să își arate calitățile, dar și slăbiciunile, în fața telespectatorilor.

Cristina Sișcanu este una dintre aparițiile cele mai tonice și mai exuberante din showbiz-ul românesc. Cu o experiență bogată în televiziune, prezență foarte activă în social media, mama devotată, Cristina Sișcanu a stârnit un adevărat fenomen pe rețelele de socializare militând pentru dreptul mamelor de a-și alăpta pruncii în public. Este soția lui Mădălin Ionescu și împreună sunt părinți pentru trei copii minunați, doi dintre ei din căsnicia anterioară a cunoscutului om de televiziune. Ambițioasă, vocală, atașată de valorile familiei, asumată în alegerile expuse public, Cristina Sișcanu va atrage, cu siguranță, atenția publicului la "Survivor România".

"Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt 'Survivor' ", a spus Cristina Sișcanu.

Cine e Graţiela Teohari Duban

Grațiela Teohari Duban este actriță și o prezență plină de șarm, atât pe scenă, cât și pe micile și marile ecrane. A evoluat în reality show-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, precum și în spoturi publicitare. Scena teatrului "Tony Bulandra" din Târgoviște a fost locul unde s-a afirmat ca actriță, după ce a terminat Facultatea de Actorie, dar a interpretat și roluri în mai multe producții de lungmetraj: "La bani, la cap, la oase", unde a jucat partitura principală, "Cafea foarte dulce", "Rămâi cu mine". A jucat, de asemenea, în seriale precum "17", "Viață în 3", "Un pas înainte". Grațiela este soția actorului Andrei Duban și împreună au un băiețel, Armin, în vârstă de șapte ani. În prezent, Grațiela Teohari Duban e actor la "Teatrul pentru copii Ion Creangă" din București și colaborează cu teatrul "Avangardia", unde joacă alături de soțul ei în piesa "Iubito, îți rămân dator". Efervescentă, optimistă și cu un zâmbet cuceritor, Grațiela Teohari Duban spune că este pregătită să intre în competiția "Survivor România". Cel mai mult îi este teamă de propriile-i emoții.

"Toleranța și răbdarea sunt calitățile care îmi vor fi aliate în această competiție. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conștientă că nu va fi ușor și vreau să demonstrez că pot face față chiar și în condițiile foarte dificile din Republica Dominicană", declară Grațiela Teohari Duban despre sentimentele care o încearcă.

"Panamera" se va auzi și în jungla din Dominicană

Cunoscut sub numele de scenă Lino Golden, Radu Cârstea este un foarte tânăr brașovean care, la cei 22 de ani ai săi, deja a cunoscut celebritatea. Traseul său muzical începea la vârsta de șase ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzică rap, gen muzical pentru care a scris numeroase piese. În prezent, Lino Golden produce și compune piese, în panoplia să numărându-se "Fane Spoitoru feat Keed", "Panamera", "Sus ca Jordan", "Macetă", "Fifa", "N-am văzut că ține" (feat Alex Velea). "Panamera" a devenit un adevărat fenomen în muzica românească atingând deja peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară. Lino Golden face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea. "Survivor România" constituie o provocare uriașă pentru tânărul care se simte pregătit de cea mai intensă aventură. Nu îl sperie nimic, iar pentru viitorii săi companioni din Republica Dominicană are în minte câteva ritmuri care să îi salveze în momentele mai dificile.

"Abia aștept să plec! Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc ușor. Partea foarte bună e că o să mă subțiez. Sunt optimist; cred că îmi vor veni multe versuri în minte,poate fi o sursă de inspirație", a spus Lino Golden despre participarea sa în reality.

Cei trei concurenți "Survivor România" se alătură astfel lui Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni, Asianei Peng, Ioanei Filimon, Bogdan Vlădău și Mihai Onicaș. Fie că sunt actori, cântăreți sau sportivi, pe toți cei zece îi animă dorința de aventură, de a răspunde unor provocări uriașe și de a-și testa limitele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel