CEx PSD. Se cer demisiile lui Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu. Marcel Ciolacu, propus la Camera Deputaţilor

S-a cerut demisia lui Codrin Ştefănescu şi a lui Cătălin Rădulescu din PSD, la CEx
S-a cerut demisia lui Codrin Ştefănescu şi a lui Cătălin Rădulescu din PSD, la CEx

Scandal din PSD ia amploare. Potrivit unor surse politice autorizate citate de Antena 3, în comitetul executiv al PSD s-a cerut demisia lui Codrin Ştefănescu, cel care ocupă în acest moment funcţia de secretar general al partidului. Tot în CEx s-a cerut şi demisia deputatului Cătălin Rădulescu, cel care a avut o ieşire nervoasă la adresa celor care au ieşit la vot. În acelaşi timp, Marcel Ciolacu a fost validat de PSD ca propunere pentru şefia Camerei Deputaţilor. 

Anunţul din interiorul şedinţei PSD este unul previzibil, dacă luăm în calcul zvonurile conform cărora Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al partidului, încearcă o reorganizare a social democraţilor, astfel încât să nu fie pierdută guvernarea. 

Codrin Ştefănescu, reacţie dură la adresa colegilor din PSD 

„M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de Olguţa Vasilescu că are cătuşe la mâini. M-am săturat să văd oameni care se delimintează de Gheorghe Nichita, de Radu Mazăre. Eu vreau să fim solidari şi să mergem mai departe”, a precizat Codrin Ştefănescu.

"Medicii să dea salariile înapoi" 

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu, cunoscut şi ca deputatul Mitralieră. 

Propunere PSD pentru Camera Deputaţilor 

S-a luat o decizie şi pentru numirea unui candidat la şefia Camerei Deputaţilor. CEx PSD l-a validat pe Marcel Ciolacu ca înlocuitor pentru Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al Camerei. I-am solicitat şi noi un punct de vedere lui Marcel Ciolacu privind eventuala numire a sa în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, însă până acum nu a oferit niciun răspuns. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel