Antena3: Ludovic Orban, plan împotriva lui Rareș Bogdan. Propunere susținută din PNL

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Mai mulţi lideri ai partidului şi-au anunţat susţinerea ca Rareş Bogdan să preia şefia filialei PNL din Bucureşti. Ludovic Orban nu ar vrea să audă de așa ceva şi ar plănui să o numească interimar pe Violeta Alexandru, potrivit surselor Antena 3.

După ce Cristian Busoi şi-a dat demisia din această funcţie, Rareş Bogdan era o variantă pentru a prelua şefia PNL Bucureşti. Însă potrivit surselor din PNL citate de Antena 3, Ludovic Orban nu şi-ar dori ca Rareş Bogdan să preia funcţie de conducere la PNL Bucureşti pentru că, într-un fel, şi-ar dori să controleze şi filialele de sector.

Rareş Bogdan ar viza şi funcția de conducere a PNL, mai spun aceleaşi surse citate de postul tv. Astăzi se va discuta despre o conducere interimară pentru PNL Bucureşti.

Violeta Alexandru ar fi o variantă pe care Ludovic Orban o va propune în şedinţa de astăzi şi pe care o vor accepta şi colegii liberali, potrivit surselor Antena 3. Şedinţa a început la ora 9:00.

"Cel mai înțelept lucru este să ne retragem"

În ceea ce privește conducerea filialelor PNL de sectoare este posibil ca propunerile să nu fie făcute marți de Orban. Peste 600 de liberali au semnat, luni, o scrisoare adresată lui Rareș Bogdan, prin care îi cer acestuia să preia șefia PNL București. Semnatarii precizează că toți șefii filialelor PNL București și de sectoare au fost demise fără motiv sau consultare prealabilă, scrie Mediafax.

Pe 3 iunie, Cristian Bușoi a transmis, în legătură cu demisia sa de la șefia PNL București, că „cel mai înțelept lucru este să ne retragem”, însă a precizat că și conducerea națională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare. Cristian Buşoi conducea filiala PNL Bucureşti, Victor Picu era lider PNL Sector 1, Anca Boagiu - preşedinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel