UPDATE: Marcel Ciolacu, propunerea PSD la şefia Camerei Deputaţilor

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Potrivit Antena 3, Marcel Ciolacu este propunerea social-democraţilor pentru ocuparea postului vacantat de Liviu Dragnea la şefia Camera Deputaţilor. Astfel, PSD exclude ideea unei colaborări cu Victor Ponta şi Pro România. 

"Trebuie să avem un preşedinte al Camerei Deputaţilor din partea PSD. Am discutat cu grupul parlamentar, am vrut ca propunerea să nu mai vină din partea preşedintelui PSD ci din partea colegilor parlamentari. Marcel Ciolacu a fost singura propunere, a fost susţinută în unanimitate, şi aceasta va fi votată la CEx în această seară", a declarat Viorica Dăncilă. 

Contactat de DC News, social democratul nu a confirmat informaţia, spunând doar că o decizie în acest sens urmează a fi luată de grupul parlamentar PSD. 

Şefia Camerei Deputaţilor, liberă după arestarea lui Dragnea 

Fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor a fost vacantat luni, 27 mai, după ce Liviu Dragnea a fost arestat. Deja fostul lider PSD a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Cine este Marcel Ciolacu 

Ion-Marcel Ciolacu este la al doilea mandat în Parlamentul României şi a fost, o perioadă bună de timp, unul dintre principalii oameni de încredere ai lui Liviu Dragnea. 

Cu toate astea, relaţia dintre fostul lider PSD şi cel care este acum propus la şefia Camerei Deputaţilor s-a răcit vara trecută, când Marcel Ciolacu a trecut în tabăra celor care şi-ar fi dorit ca Liviu Dragnea să renunţe la şefia PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel