Surpriză pentru fanii Mario. Ce pregătește Nintendo

Compania japoneză Nintendo a anunţat că a început producţia la un film de animaţie, care îl va avea ca protagonist pe îndrăgitul personaj Mario, şi îi are ca producători pe creatorul său, Shigeru Miyamoto, şi pe Chris Meledandri ('Minions').

Proiectul este finanţat de compania japoneză şi de studiul american Universal Pictures şi va putea fi văzut în cinematografele din întreaga lume, arată Nintendo într-un comunicat. Compania nu a oferit detalii despre data lansării sau despre subiectul viitorul film, prin intermediul căruia asigură că îşi propune 'să facă mai eficientă proprietatea intelectuală asupra mediilor externe şi jocurilor video', precizează comunicatul.

Meledandri, fondator al studioului de film şi animaţie Illumination Entertainment cu sediul în Santa Mónica (SUA), este unul dintre producătorii de filme de animaţie cei mai influenţi.

[citeste si]

Printre producţiile sale se numără 'Ice Age' (2002), 'Simpsons: The Movie' (2007) sau 'Minions' (2015), precum şi filmele derivate (spin-off') din această franciză (Despicable Me, 2010). Nintendo cu sediu la Kyoto a publicat acest comunicat care coincide cu anunţul făcut de preşedintele său, Tatsumi Kimishima, potrivit căruia compania dezvoltă o aplicaţie pentru telefoanele mobile, 'Mario Kart Tour'. 'App-ul' va ieşi pe piaţă în exerciţiul fiscal nipon 2018, care se prelungeşte din aprilie anul acesta până în martie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel