Superstiții la Vatican după ce Papa și-a anunțat demisia - VIDEO

vatican
vatican

Anunțul privind demisia Papei Benedict al XVI-lea a întors lumea creștinătății pe dos, iar supertițioșii au început să vadă semne venite de la Dumnezeu. Un astfel de semn s-a întâmplat, luni seara, la Vatican.

După 600 de ani de la ultima demisie a unui papă, actualul Suveran Pontif, Papa Benedict al XVI-lea şi-a anuţat demisia din motive de sănătate şi de vârstă înaintată, luni, în faţa cardinalilor săi de la Vatican.

 Toată lumea a fost şocată după acest anunţ, iar Biserica Catolică a intrat în agitaţie, deoarece, până în data de 28 noiembrie trebuie să găsească un nou candidat pentru a ocupa tronul papal vacant.

Superstițioșii spun că  Dumnezeu pare să fi avut ceva de spus faţă de gestul Papei Benedict. Astfel, luni seară, în timpul unei furtuni ce s-a abătut asupra Romei, Biserica Sfântul Petru de la Vatican a fost lovită de un fulger puternic. Mulţi cred că acesta a fost un semn de rău augur sau de mânie a lui Dumnezeu pentru demisia Papei, după cum scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel