Supermarket din Ploiești, evacuat din cauza unui miros înțepător

Un spuermarket din Ploiești a fost evacuat după ce atât angajații cât și clienții au acuzat o stare de rău. Măsurătorile efectuate de pompieri nu au indicat nimic suspect, posibil ca la subsol să se fi pulverizat spray de autoapărare, informează ISU Prahova.

Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarket au fost evacuate preventiv din cauza mirosului persistent resimţit în interiorul clădirii. Şase angajaţi au acuzat o stare de rău, respectiv greaţă şi ameţeli. Aceştia, plus încă două persoane, au primit asistenţă medicală la faţa locului, dar nu a fost nevoie să fie transportaţi la spital.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, două echipaje SMURD şi o grupă operativă.  Conform sursei citate, măsurătorile au arătat că nivelul de oxigen se află în limite normale.

"Dacă exista o substanţă periculoasă, modifica concentraţia de oxigen, dar aparatul a indicat că oxigenul se află în limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare", precizează ISU Prahova.

Vezi și: UPDATE: Planul Roșu, activat! Un pod s-a prăbușit. Mai multe victime


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel