EXCLUSIV  SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE, 31 ianuarie 2018. Fotografii spectaculoase din București

SUPER LUNA ALBASTRA SANGERIE, Bucuresti, FOTO: Crisan Andreescu
SUPER LUNA ALBASTRA SANGERIE, Bucuresti, FOTO: Crisan Andreescu

SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE poate fi văzută în noaptea dintre 31 ianuarie 2018 și 1 februarie 2018. Evenimentul astronomic este unul rar, care nu s-a mai întâmplat de 150 de ani. Concret, vor fi trei fenomene. 

SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. În această noapte, luna se va afla la cea mai mică distanță față de Pământ. 

Vor fi trei evenimente astronimice care nu s-au mai produs de 150 de ani. SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE, așa cum a fost numită de astronomi, este compusă din trei evenimente: ECLIPSĂ TOTALĂ de lună, apropierea satelitului natural al Pământului, și luna sângerie. 

Iată IMAGINI UNICE din BUCUREȘTI:

(w670)

SUPER LUNA ALBASTRA SANGERIE, Bucuresti, FOTO: Crișan Andreescu, DCNews

(w670)

SUPER LUNA ALBASTRA SANGERIE, Bucuresti, FOTO: Crișan Andreescu, DCNews

SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. Fenomenul va fi vizibil din Asia, Australia, Pacific şi vestul Americii de Nord. Din România, se va putea observa doar ieşirea Lunii din penumbra Pământului. 

SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. Astrologul Camelia Pătrășcanu a spus, duminică, la Antena 3, că această săptămână cu lună plină ne emoționează, ne sensibilizează, ne aduce spor și schimbare.

SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. Astrologul Cristina Demetrescu a mai spus la Antena 3 că: ”Eclipsele influențează mai ales că, anul acesta, avem cinci, nu patru câte sunt de obicei. Tensiunile pot fi extrem de mari. La ora la care se formează eclipsa, ea se poziționează pe axa relațională. Pentru că avem o eclipsă de Lună, influențează femeile, Luna fiind în leu, poate orgoliile. (...) Pot fi și elemente de tip colectiv, în stradă. Trebuie să fim atenți la tensiunile dintre relații. Putem să primim ajutor de unde nu ne așteptăm. Pot exista perturbații în programul de zbor al avioanelor.”

VEZI AICI MAI MULT: SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie. Astrolog: Ce NU trebuie să faci


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel