Supărare la Casa Regală. Prințul Harry, tot mai departe de tron

Prințul Harry este din ce în ce mai departe de tron, fiind detronat de copiii fratelui său, William. 

Harry este al doilea fiu al prințului Charles, dar este din ce în ce mai departe tron. În schimb, William, fratele său mai mare, a fost educat, format și crescut de mic cu responsabilitatea că într-o bună zi va lua tronul. 

Odată cu apariția controversatului documentar „Harry and Meghan: An African Journey", fanii Casei Regale britanice se tem că prințul Harry ar putea renunța la titlurile sale regale pentru a alege să trăiască cu Meghan şi fiul lor Archie departe de familie.

Există vreunul care nu vrea să fie rege sau regină?

Totul vine în contextul în care, prințul a dat un răspuns neașteptat după ce William a devenit tată a trei copii, iar acesta a scăzut în ierarhie, motiv pentru care nu pare să mai aibă șanse să ajungă rege vreodată.

„Motivul pentru care sunt acum al cincilea este din cauza nepotului și nepoatei mele. Sunt cele mai uimitoare lucruri de până acum", a declarat prințul Harry, într-un interviu din anul 2015. Între timp, în familie a mai apărut un copil, și anume prințul Louis, motiv pentru care Harry este acum pe locul șase.

Există vreunul din Familia Regală care nu vrea să fie rege sau regină? Nu cred asta, dar ne vom îndeplini îndatoririle la momentul potrivit. Monarhia este o forță care merge spre bine și vrem să continuăm atmosfera pozitivă pe care a obținut-o Regina de peste 60 de ani, dar nu vom încerca să-i umplem cizmele", a mai spus el, în cadrul altui interviu, citează express.co.uk

Din aceste motive, surse apropiate ale ducilor de Sussex spun că Harry și Meghan vor sta cât mai departe de Casa Regală și vor face o pauză destul de mare, alegând să-și petreacă sărbătorile de Crăciun, cu fiul lor, în America.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel