Suntem profesioniștii curățeniei!

Ai nevoie de ajutor în spălarea covoarelor? Apelează la Spălătoria de Covoare VitanClean și toate problemele tale vor fi rezolvate de o echipă de profesioniști.

Ofertă specială cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale!!! Sună-ne la nr de telefon 0768.654.545 sau intră pe www.spal-covoare.ro pentru mai multe detalii.

De 10 ani suntem liderii pieței de servicii de spălare/curățare covoare din București și județul Ilfov. În fiecare zi, zeci de clienți apelează la serviciile noastre iar modelul nostru de succes îl reprezintă respectul față de munca pe care o prestăm. Investim constant în business-ul nostru, dovadă în acest sens fiind standardele calității certificate prin ISO 9001 – Sistemul de management al calității și ISO 14001 – Sistemul de mangement al mediului, dar și în oameni, astăzi având cei mai bine pregătiți angajați pe o piață extrem de concurențială. Nu în ultimul rând echipamentele pe care le folosim sunt complet automatizate și amplasate în hale special construite astfel încât procesul de curățare, complet automatizat, să nu fie întrerupt deloc de condițiile atmosferice.

 

De ce Spălătoria de Covoare VitanClean este apreciată de clienții noștri:

  1. Covoarele sunt ridicate de la adresa clientului de o echipă de profesioniști, numărate și etichetate, iar transportul acestora se face în siguranță. Niciodată nu ne vom prezenta neanunțați. Vă sunăm înainte pentru a ne asigura că vă găsim acasă.
  2. Ajunse la sediul VitanClean, covoarele sunt verificate de personalul de specialitate pentru a stabili cea mai bună metodă de curățare a acestora.
  3. Procesul de înlăturare a murdăriei începe cu desprăfuirea covorului. Ulterior acesta este supus unui atent proces tehnologizat de prespălare urmat de cicluri repetate de spălare, clătire, stoarcere și uscare în mașini complet automatizate. La final, covorul curățat este atent uscat printr-un proces automatizat.
  4. Nu în ultimul rând are loc un amplu proces de verificare a calității muncii prestate, de către angajați special instruiți, astfel încât clientul să fie pe deplin satisfăcut de serviciile oferite.
  5. O alternativă la spălarea covoarelor și mochetelor de mari dimensiuni sau cu contraindicație de spălare cu apă este serviciul de curățare la domiciliu cât și la sediul firmelor. Curățarea se realizează prin metoda injecție-extracție iar uscarea se face într-un timp foarte redus.

De ce să apelezi la serviciile oferite de Spălătoria de Covoare VitanClean?

Zilnic, biroul unde lucrăm sau casa noastră sunt invadate de praf și murdărie din cauza poluării excesive. Indiferent de anotimp, acarienii, ploșnițele, puricii, tânțarii muștele sau moliile își găsesc în covoare sau mochete un mediu prielnic unde își pot depune ouăle sau unde pot locui împreună cu noi, atât la serviciu cât și acasă. Prin soluțiile profesionale oferite de Spălătoria de Covoare VitanClean garantăm înlăturarea acestora pentru perioade îndelungate de timp. De asemenea un covor sau o mochetă spălate de noi își vor păstra mult mai mult prospețimea deoarece procesul folosit de firma noastră este unul complet automatizat și profesionist, certificat de standardul de calitate ISO 9001.

De asemenea, soluțiile folosite de Spălătoria de Covoare VitanClean nu poluează și nu dăunează nici covoarelor nici mediului înconjurător. În acest sens, vă oferim garanția certificată de standardul ISO 14001, cel mai ridicat nivel de recunoaștere a managementului mediului înconjurător pe care noi am decis să îl respectăm și să îl aplicăm.

Partenerul tău la curățenie este Spălătoria de Covoare VitanClean!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel