Kayserispor. Șumudică, transferuri. Internațional român, ținta antrenorului

sumudica
sumudica

Kayserispor, echipa pregătită de Mariuş Şumudică, a impresionat în actuala stagiune, iar antrenorul român e decis să se întărească în perioada de mercato.

Cristian Petre, secundul lui Şumudică, a declarat pentru Sport Total FM că în vizorul echipei au intrat Gicu Grozav şi William de Amorim. Primul şi-a încheiat socotelile cu Karabukspor, iar al doilea a fost scos la vânzare de FCSB.

"Noi suntem angrenaţi şi în Cupă, iar obiectivul va fi o calificare în preliminariile Europa League. La momentul actual, se discută venirea lui William de Amorim sau Gicu Grozav. Vom vedea pe care dintre ei doi îi vom avea", a spus Cristian Petre, conform Sport Total FM, potrivit Prosport.

Situaţia lui De Amorim a devenit destul de clară după ultimul meci din grupele Ligii Europa, cu Lugano. Brazilianul a fost titular, Dică încercând să menajeze mai mulţi titulari în meciul de pe Arena Naţională, deoarece FCSB era deja calificată. După jumătate de oră, Lugano conducea cu 2-0, iar ofensiva gazdelor a lăsat de dorit. Gnohere a fost introdus în minutul 41, în locul lui De Amorim, moment care practic a pus punct aventurii mijlocaşului la FCSB. La următoarele două jocuri, cu FC Botoşani şi FC Viitorul, brazilianul n-a fost inclus în lot, mai precizează sursa citată.

În privinţa lui Grozav s-a mai vehiculat că ar putea reveni în Liga 1, fiind dorit de FCSB şi CFR Cluj. Decarul naţionalei a transmis un mesaj clar în privinţa speculaţiilor respective: "Nu mă întorc în ţară!". Situaţia de la Karabukspor, ultima clasată, a devenit extrem de complicată, după ce mai mulţi jucător şi-au reziliat contractele. Majoritatea aveau salarii restante de câteva luni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel