Summit Sibiu 2019. Măsurile luate de autoritățile locale

Sibiu
Sibiu

Autoritățile locale de la Sibiu se pregătesc intens pentru Summitul ce va avea loc pe data de 9 mai. Recent, a fost semnat contracul pentru instalarea unui sistem performat de supraveghere video în tot orașul. 

Procedura de achiziție inițiată de Primăria Sibiu pentru instalarea sistemului de supraveghere video în municipiul Sibiu s-a încheiat în 4 martie prin semnarea contractului de lucrări cu Regia Autonomă Rasirom București la o valoare de 12,17 milioane lei fără TVA.

Această procedură de achiziție complexă a fost inițiată de Primăria Sibiu în luna septembrie, imediat după ce Guvernul a alocat prima tranșă de fonduri pentru finanțarea investiției necesare în contextul Summitului șefilor de state și guverne din statele membre ale Uniunii Europene care va avea loc la Sibiu în data de 9 mai.

Proiectul presupune instalarea de camere de supraveghere video în principalele zone publice ale orașului și pe cele mai importante artere precum și alte echipamente conexe.

Nu mai puțin de 27 de șefi de stat și de guvernm 36 de delegații oficiale, dar și peste 400 de invitați de rang înalt sunt așteptați la Sibiu. 

Vezi și: 

Alba: Un bărbat care și-a dat foc, a murit la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel