Summit PPE. Ludovic Orban: L-am invitat și pe Iohannis

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Summitul Partidului Popular European va avea loc, sâmbătă, la Bucureşti, preşedintele Klaus Iohannis fiind invitat la această reuniune, a anunţat liderul liberalilor, Ludovic Orban. 

„În data de 16 martie va avea loc la Bucureşti un eveniment extrem de important pentru PNL, pentru PPE din care face parte PNL. Este un eveniment la care avem foarte mulţi invitaţi străini, peste 150 de primari de municipii, de oraşe, de preşedinţi de regiuni, de preşedinţi de unităţi administrative cum sunt judeţele din România. Din partea PPE va participa secretarul general Antonio Lopez Isturiz. Cea mai importantă prezenţă la evenimentul nostru este prezenţa candidatului PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, mai mult ca sigur viitorul preşedinte al Comisiei Europene, domnul Manfred Weber, care (...) va prezenta, cred că în premieră, viziunea sa asupra evoluţiei ulterioare a Europei şi, practic, programul cu care se va prezenta în această cursă pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al CE.

La eveniment l-am invitat şi pe preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, şi îl aşteptăm să fie prezent pentru a ne transmite mesajul său şi viziunea sa privitor la evoluţia României la nivelul UE şi viitorul UE', a precizat Orban, luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Summitul PPE va avea loc la Romexpo, începând cu ora 10.30.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel