Summit COP25 - schimbări climatice, mutat din Chile în Spania. Dilemă pentru Greta Thunberg

Greta Thunberg FOTO: Agerpres
Greta Thunberg FOTO: Agerpres

Activista ecologistă din Suedia, Greta Thunberg, aflată în prezent în orașul american Los Angeles, a cerut ajutor să ajungă în Madrid cu o ambarcaţiune care să traverseze Atlanticul, după ce summitul asupra schimbărilor climatice, COP25, a fost mutat din Chile în Spania, potrivit The Guardian.

Aceasta a cerut ajutor deoarece nu dorește să călătorească cu avionul pentru că acesta poluează. Greta a parcurs distanța către SUA, cu o ambarcațiune, cu scopul de a participa la summitul ONU privind acţiunea climatică. Activista ecologistă a rămas în SUA cu intenţia ca de acolo să plece pe cale terestră în Chile, unde fusese programat summitul cu privire la schimbările climatie, ce urma să se desfăşoare între 2 şi 13 decembrie.

Însă, în urma protestelor violente și a stării de război din Chile, guvernul de la Santiago de Chile a renunţat la găzduirea summitului. Prin urmare, acesta se va desfăşura în Spania, la Madrid. În ultimele săptămâni, activista Greta Thunberg a participat la mai multe proteste ecologiste în SUA şi Canada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel