Summit 2019. Sibiul cere Guvernului bani de aeroport și spital

Autoritățile sibiene cer bani Guvernului în perspectiva Summitului din Sibiu din 2019. 

Autorităţile sibiene mai au nevoie de peste 25 de milioane de lei, pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Aeroportul Internaţional din municipiu, în perspectiva Summitului UE de anul viitor, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean.

"O alocare necesară. Aşteptăm să analizeze (guvernul-n.r.) şi solicitările CJ pentru aeroport şi spital", a declarat pentru preşedintele CJ Sibiu, potrivit Agerpres. 

CJ Sibiu a solicitat Guvernului României să finanţeze Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu suma de 13.744.270 lei şi Aeroportul Internaţional Sibiu cu suma de 12.093.464 lei, pentru ca acestea să fie pregătite pentru Summitul din 2019, a precizat, Camelia Proca, consilier al preşedintelui CJ Sibiu, tot pentru Agerpres. 

10 milioane de lei din fondul de rezervă 

Executivul a adoptat, în şedinţa de marţi, alocarea a 10 milioane de lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru realizarea unui sistem de supraveghere video în vederea Summitului UE de la Sibiu.

"În şedinţa de guvern de azi a fost aprobată alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru municipiul Sibiu din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru finanţarea investiţiei 'Sistem de supraveghere video în municipiul Sibiu'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel