Sumă imensă pe care o va primi Kim Kardashian de la un brand de modă. Despre câţi bani e vorba

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian-West a câştigat despăgubiri de 2,7 milioane de dolari, după ce a acuzat brandul de modă Missguided USA că produce haine copiate după ţinutele sale create de mari designeri, informează BBC. 

Vedeta a chemat brandul în faţa justiţiei americane, susţinând că se foloseşte de numele ei pentru a-şi vinde produsele şi că este 'notoriu' pentru faptul că se inspiră din ţinutele de designer pe care le poartă. Instanţa a decis că Missguided trebuie să plătească 2,7 milioane de dolari şi i-a interzis folosească 'marca vedetei în legătură cu vânzarea, comercializarea sau distribuirea produselor sale'.

Kim a vorbit anterior despre cum, atunci când ea este fotografiată într-o rochie, un model aproape identic apare în doar câteva ore pe un site de fast fashion. Vedeta este cunoscută pentru faptul că poartă haine semnate de către unii dintre cei mai importanţi designeri - inclusiv de soţul ei, Kanye West. Fondat la Manchester în 2009, Missguided nu şi-a ascuns întotdeauna practicile. Într-un astfel de exemplu, la câteva după ce Kim a postat pe Instagram o poză în care poate fi văzută purtând o rochie aurie creată de Kanye, compania a prezentat o fotografie a unui model într-o rochie similară, alături de descrierea: 'Diavolul lucrează din greu, dar Missguided lucrează şi mai mult'.

În proces, Kim Kardashian-West a declarat că Missguided USA nu doar 'copiază ţinutele celebrităţilor', ci 'foloseşte sistematic numele şi imaginea' acestora pentru a-şi promova site-ul. În februarie, vedeta a acuzat companiile de fast fashion că fură munca grea şi ideile originale ale 'adevăraţilor designeri'. Într-o declaraţie, Missguided a precizat: 'Am luat la cunoştinţă de punctul de vedere al Curţii din California. Procesul juridic nu a ajuns încă la o concluzie'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel