Suedia are probleme de lot înaintea meciurilor cu Malta şi Spania

Echipa de fotbal a Suediei, una din adversarele României în preliminariile EURO 2020, are probleme de lot înaintea meciurilor de calificare cu Malta şi Spania, fundaşul Pontus Jansson declarând forfait, în timp ce alt component al liniei de fund, Filip Helander, este incert, scrie presa internaţională.

Pontus Jansson, fundaşul central de 28 de ani al echipei Brentford, s-a accidentat în meciul de sâmbătă cu Nottingham Forest din divizia a doua a campionatului Angliei. Jansson, care are 20 de selecţii la naţională, a fost integralist în acest sezon pentru Brentford.

Filip Helander, care evoluează în Scoţia, la Glasgow Rangers, s-a accidentat la rândul său şi riscă să piardă cele două meciuri ale Suediei. "Filip Helander are o problemă la un picior şi aşa că va trebui să fie ţinut sub observaţie. E un jucător important, aşa că sperăm că va fi refăcut pentru aceste meciuri", a spus selecţionerul Janne Andersson.

Helander are zece meciuri pentru Suedia, dintre care patru în acest an.

Suedia va întâlni Malta pe 12 octombrie, în deplasare, iar trei zile mai târziu va primi vizita Spaniei, liderul grupei.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel