Suciu, săgeți spre Ion Ștefan. Atac exploziv: Bate toate recordurile

Daniel Suciu (PSD) a lansat un atac la adresa ministrului Ion Ștefan.

„Sunt anumiți miniștri liberali, politicieni de la PNL care mint foarte bine, alții care o fac extrem de prost, dar între acești miniștri se distinge cu adevărat un ministru care bate absolut toate recordurile. Vreau să mă refer la domnul ministru Ion Ștefan. (...) Cred că e prima poziționare publică pe care o am despre domnul ministru, având în vedere și calitatea mea trecută de ministru titular în locul pe care îl ocupă domnia sa acum.

Și am să încerc să vă prezint o serie întreagă de minciuni, de păcăleli și de lucruri total neadevărate pe care le-a spus în spațiul public. Știți că peste tot s-a lăudat - și citez din memorie - că a redus linia politică a Ministerului cu 30 la sută, a tăiat posturi de secretari, subsecretari de stat. Însă domnul ministru a mințit. Am aici organigrama Ministerului Lucrărilor Publice și a Administrației Publice, din care reiese că domnul ministru Ion Ștefan este secundat de către șase secretari de stat. Șase a avut și fosta guvernare. Mai are, pe lângă cei șase, patru subsecretari de stat. A avut și fostul minister.

(...) Ce a redus domnul Ion Ștefan? (...) Nu semnează absolut nimic. Toate atribuțiile sunt delegate secretarilor”, a spus Suciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel