SUA. Trump despre posibila grațiere a fostului său șef de campanie

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că nu s-a gândit dacă îl va graţia pe fostul său director de campanie Paul Manafort, după ce acesta a fost condamnat la o nouă pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, deşi a spus că îi 'pare foarte rău' pentru fostul său consilier, relatează Reuters.

'Nu m-am gândit până la acest moment. Nu mă gândesc la asta acum', le-a spus Trump jurnaliştilor la Casa Albă după ce Manafort a primit o nouă condamnare la detenţie. 'Dar pot să vă spun că îmi pare rău pentru Paul Manafort', a declarat el. 'Cred că este o situaţie foarte grea', a mai adăugat liderul de la Casa Albă.

Condamnat pentru conspirație și infracțiuni financiare

Paul Manafort, fostul şef de campanie al preşedintelui Donald Trump, a fost condamnat miercuri la 43 de luni de închisoare suplimentare pentru două acuzaţii de conspiraţie, la care a pledat vinovat în septembrie anul trecut. Manafort primise săptămâna trecută o pedeapsă de 47 de luni de închisoare pentru infracţiuni financiare scoase la lumină de ancheta condusă de procurorul special Robert Mueller, care investighează amestecul Rusiei în alegerile din 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel