SUA: ”Scandalul Ucraina” ia amploare. Joe Biden, fotografie controversată în plin război cu Trump

”Scandalul Ucraina” ia amploare în Statele Unite ale Americii. Apar noi date cu privire la Joe Biden și fiul său Hunter, implicați în afaceri în Ucraina.

Amintim că Joe Biden, pe vremea în care era vicepreședintele lui Barack Obama, a cerut ca în 24 de ore să fie demis procurorul general care ancheta fapte de corupție la compania din Ucraina unde fiul lui Joe Biden era angajat și câștiga 50.000 de dolari pe săptămână. Biden a amenințat Ucraina că dacă procurorul general, suspectat și el de fapte de corupție, nu va fi demis, SUA nu vor acorda un ajutor financiar Kievului. După ce procurorul genelal a fost demis, Biden s-a lăudat cu intervenția sa în cadrul unei conferințe.

Totuși, Joe Biden care îl acuză pe Trump că a pus presiune pe președintele Zelenski pentru ca Ucraina să demareze o anchetă de corupție împotriva sa, a declarat în cursul acestei luni, pentru Fox News, că nu a discutat niciodată cu fiul său Hunter Biden despre afacerile pe care cel din urmă le are în Ucraina. Hunter Biden a declarat anterior pentru The New Yorker că el și tatăl său au vorbit „o singură dată" despre activitatea sa în Ucraina.

Joe Biden, fotografie controversată

Biden pare să fie contrazis după ce Fox News a publicat în exclusivitate o fotobrafie în care apare fostul vicepreședinte Joe Biden împreună cu fiul său Hunter și cu Devon Archer, prieten și partener de afaceri al lui Hunter Biden. Archer a lucrat și el la companie Burisma din Ucraina, cu o lună înainte de numirea fiului lui Joe Biden.

Fox News citează surse proprii și spune că fotografia ar fi fost făcută în aprilie 2014. Cei trei sunt surprinji într-o atmosferă foarte apropiată, jucând golf în SUA.

Amintim că democrații au demarat procedura de destituire a președintelui după ce Donald Trump a fost acuzat că s-a folosit de funcția pe care o are pentru a face presiuni asupra președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, ca să-l determine pe acesta să declanşeze o anchetă de corupţie împotriva lui Biden. Ar fi făcut acest lucru într-o conversație telefonică, în luna iulie. Donald Trump a recunoscut că a abordat subiectul, dar neagă că ar fi făcut vreo presiune asupra liderului de la Kiev. În replică Trump a publicat rezumatul conversației și acuză o ”vânătoare de vrăjitoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel