SUA. Rapperul Kanye West: Democrații îi batjocoresc pe susținătorii lui Donald Trump

Kanye West
Kanye West

Rapperul american Kanye West a stârnit o nouă controversă, după ce a spus că o parte dintre americani, și anume democrații, îi batjocoresc pe cei care îl susțin pe președintele american, Donald Trump, potrivit Fox News.

Acesta a mai spus că îi pare rău de faptul că susținătorii lui Trump sunt catalogați drept inamicii SUA. Kanye West a mai punctat faptul că ldemocrații îi batjocoresc pe cei care îl susțin pe Donald Trump. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat lui David Letterman, în show-ul său ce este difuzat o dată pe lună pe Netflix.

Kanye West este un susținător declarat al președintelui Trump, purtând la mai multe evenimente publice o șapcă inscripționată cu mesajul devenit celebru al lui Trump: "Make America Great Again". Rapperul a subliniat faptul că mesajul de pe basca sa nu este un mesaj politic, ci, mai degrabă, este modul său de a arăta oamenilor faptul că nu ar trebui să se teamă să-și arate sprijinul pentru președintele Donald Trump, potrivit Fox News.

În urmă cu o lună, Kanye West a postat pe Twitter: Nu trebuie să fii de acord cu Trump, dar mulțimea nu mă poate face sa nu îl iubesc. Avem amândoi energie de dragon. El este fratele meu. Eu iubesc pe toată lumea. Nu sunt de acord cu tot ceea ce face cineva, dar asta ne face să fim unici, persoane distince. Și avem dreptul să gândim liber".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel