SUA: Mitt Romney vrea a treia candidatură la prezidențiale

obama romney dc
obama romney dc

Mitt Romney a declarat în fața unui grup de donatori că ia în calcul a treia candidatură la prezidențiale, o răsturnare de situație după ce liderul republicanilor a exclus cu doar un an în urmă o candidatură în 2016.

Dacă va plonja în cursa prezidențială de anul viitor, Romney ar produce un mic cutremur în tabăra republicană, care include mai mulți lideri aspiranți la Biroul Oval. Însă destui susținători ai lui Romney sunt sceptici că, într-un final, acesta va îndrăzni o a treia candidatură, notează Politico.

"Cu toții le puteți spune prietenilor voști că iau în considerare o candidatură", a spus Romney, la New York, în timpul unei întâlniri private cu 30 de donatori.

Fostul guvernator al statului Massachusetts a declarat că are mai multe idei despre cum poate ajuta țara, iar una dintre ele se adresează sărăciei, conform unei surse citate de presa americană. Totodată, el a arătat că, în cazul în care se va decide să candideze, va duce o campanie cu mult diferită față de cea din 2012, când a fost învins de Barack Obama.

Republicanii îl vor alege în 2015 candidatul care se va lupta pentru Biroul Oval cu reprezentantul democraților, care, spun tot mai multe voci, va fi Hillary Clinton.

Pe lângă Romney, alți doi lideri republicani au aspirații prezidențiale: Jeb Bush, fratele lui George W. Bush, și Chris Christie, guvernatorul din New Jersey.

Elizabeth Warren luptă cu Hillary Clinton: Dispută surdă în Partidul Democrat pentru înlocuirea lui Obama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel