SUA. Hoţi neidentificaţi au furat o geantă plină cu şerpi

Un iubitor de reptile din Statele Unite căruia i-a fost furată o geantă a declarat că hoţii au crezut, probabil, că aceasta era plină cu orice altceva, dar nu cu şerpi, relatează marţi Press Association.

Brian Gundy, crescător şi comerciant de şerpi, a susţinut sâmbătă o prezentare la Biblioteca Martin Luther King din San Jose, California, apoi şi-a lăsat echipamentul în garajul unei parcări cât timp şi-a recuperat maşina. Când s-a întors, însă, a descoperit că geanta în care avea trei pitoni şi o şopârlă dispăruse.

Gundy a declarat într-o înregistrate video că este foarte supărat din cauza furtului adăugând că principala sa preocupare este siguranţa animalelor.

Evident, aceşti oameni care mi-au luat geanta... probabil că nu ştiu nimic despre îngrijirea şerpilor şi a şopârlelor, a spus bărbatul care apare în înregistrarea video cu un şarpe în jurul gâtului. Iubitorul de reptile a anunţat ulterior că doi dintre şerpi au fost găsiţi într-un coş de gunoi. El a depus o plângere la poliţie şi a declarat că speră ca imaginile surprinse cu camerele de supraveghere din parcare vor ajuta la prinderea făptaşilor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel