SUA. Funeraliile, oportunitate de afişare a avuţiei

Cimitir
Cimitir

Pentru multe persoane înstărite din SUA, funeraliile au devenit ultima oportunitate de afişare a avuţiei, în condiţiile în care aleg să fie înmormântate în sicrie placate cu aur în valoare de 60.000 de dolari şi să fie transportate cu un dric Rolls-Royce.

Există o grămadă de consilieri care sunt dispuşi să le satisfacă cerinţele iar unii manageri de active îşi încurajează clienţii să îşi facă din vreme planuri cu privire la funeraliile lor, nu doar pentru a uşura durerea celor care rămân în urmă dar şi din motive fiscale. 'Există un set de aşteptări cu privire la modul în care ar trebui să ieşi de pe scenă', spune Ted Klontz, director general la Klontz Consulting Group. Potrivit acestuia, deseori oamenii de afaceri şi miliardarii concurează în mod agresiv în timpul vieţii iar această concurenţă 'nu încetează nici măcar atunci când vine vorba de moarte'. Unii aleg să fie conduşi pe ultimul drum de coruri de cântăreţi de muzică gospel sau îşi duc rudele şi prieteni în destinaţii exotice pentru funeralii personalizate.

Criptă de șapte milioane de dolari

O criptă amplasată în subsolul catedralei Sfântul Patrick din New York este disponibilă pentru şapte milioane de dolari şi există deja trei familii înstărite care şi-au manifestat interesul pentru ceea ce este unul din puţinele locuri de înmormântare din Manhattan. Să îţi petreci eternitatea într-un sicriu placat cu aur în catacombele unei catedrale de 200 de ani ar putea fi apogeul unei vieţi trăite cum trebuie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel