SUA. Doi pitbulli au scăpat dintr-un adăpost de animale și au omorât 29 de pisici în Alabama

Pitbull-03
Pitbull-03

Angajații de la adăpostul de animale, Dothan din Alabamaa, SUA, au găsit pisicile moarte. Cei doi câini au forțat ieșirea din cuștile lor și au intrat în zona pisicilor făcând prăpăd, potrivit The Independent.

Bill Banks, șeful adjunct al adăpostului, a declarat pentru televiziunea WTVY că cei doi câini au reușit să intre în lolcul unde erau adăpostite pisicile după ce au doborât plasa cuștilor.

Primarul orașului, Mark Saliba, a declarat pentru CNN că incidentul va fi investigat.

'Din păcate, evenimentele tragice ne ajută să investigăm mai repede lucrile. Vom proceda astfel în acest caz.' a spus el.

"Suntem cu toții întristați și surprinși de evenimentul care a avut loc", a mai spus primarul. "Siguranța animalelor noastre este prioritatea principală la adăpost".

După acest eveniment, oficialii au spus presei locale că cei doi pitbulli au fost capturați, dar nu au spus dacă aceștia vor fi uciși.

Internauțiii și-au exprimat furia pe rețelele de socializare, cu privire la ceea ce s-a întâmplat, mulți solicitând o investigație asupra modului în care funcționează adăpostul de animale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel