Urmărește emisiunea live


SUA-China, război comercial. Trump: România e alături de noi. Cineva trebuia să se lupte cu ei

Donald Trump FOTO AGERPRES
Donald Trump FOTO AGERPRES

Donald Trump a vorbit despre războiul comercial pe care SUA îl duc împotriva Chinei, imediat după întrevederea cu președintele Klaus Iohannis.

„Cineva trebuia să se lupte cu China. Am citit atât de mult și am văzut ce spun economiștii că trebuie să renunț. China a chinuit această țară timp de 25 de ani, poate chiar mai mult. SUA nu mai pot să continue să plătească 5 miliarde de dolari anual Chinei pentru că așa au decis niște oameni prosti. Trebuie să rezolvăm problema cu China. Ei iau foarte mulți bani. Cineva trebuia să se lupte cu China. Viața mea e mai complicată acum că am făcut eu asta, dar cineva trebuia să o facă. Ar trebui sa fiți fericiți că mă lupt. Nu puteam să lăsăm lucrurile la voia întâmplării. Ei faceau furt de prorpietate intelectuală. Bush, Clinton, Obama, toți trebuiau să facă ceva cu China. Eu fac”, a precizat Trump care a adăugat că rezultatele deja se văd, China înregistrând pierderi mari.

Întrebat dacă ceilalți aliați sunt alături de SUA, un jurnalist dând exemplul României, Trumo nu a ezitat să precizeze că „România e alături de noi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel