SUA, atac Toronto. Autorul a fost identificat

Atac Toronto
Atac Toronto

Poliţia din Toronto a anunţat luni că l-a identificat pe bărbatul de 29 de ani care a ucis două persoane duminică într-un atac armat, înainte de fi el însuşi împuşcat mortal într-un schimb de focuri cu poliţia, relatează AFP şi Reuters. 

Numele bărbatului este Faisal Hussain, un locuitor din Toronto, potrivit şefului poliţiei, potrivit căruia este prea devreme pentru a specula asupra motivaţiilor bărbatului, care a folosit o armă de mână. 

Însă potrivit familiei sale bărbatul ar fi suferit de "probleme mentale serioase" pe care nu a putut niciodată să le depăşească, chiar dacă a luat medicamente şi a urmat terapii. 

"Suntem cu toţii complet devastaţi de faptul că fiul nostru a fost responsabil pentru această violenţă lipsită de sens şi de aceste pierderi de vieţi", a transmis familia sa într-o scrisoare adresată postului public CBC. 

"Deşi am făcut tot posibilul să-l ajutăm să beneficieze de tratament în timpul vieţii lui de suferinţă şi luptă, nu ne-am fi putut imagina niciodată că acesta va fi sfârşitul lui devastator şi distructiv", a adăugat familia. 

Suspectul a fost identificat de Unitatea de investigaţii speciale la mai puţin de o zi după atacul armat în care au fost împuşcate mortal două femei, o fetiţă de 10 ani şi o tânără de 18 ani, iar alte 13 persoane au fost rănite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel