SUA. Americanii, investiții URIAȘE în media din România

taxa radio-tv
taxa radio-tv

O companie americană din Washington DC face investiții semnificative pe piața românească de comunicații și media, potrivit unui anunț prezentat astăzi de reprezentantul companiei Mark J. Robertson.

Compania Ellaal Goldberg Corporation este o companie de holding din S.U.A., care este acționarul majoritar al companiei Ellaal Goldberg, SA, înființată în România, informează Business Wire.

Președintele companiei Potomac Global Advisors, o companie internațională de consultanță strategică și financiară, cu sediul in Washington DC, a anunțat că pe baza unei analize a pieței interne, grupul american al companiei este pregătit să investească pe piață până la 50 de milioane de dolari, inclusiv 20 milioane de dolari în primul an.

Pe lângă Ellaal Goldberg SUA, alți acționari ai entității românești sunt Mihai Robert Rozsa, Csaba Bartos și Cozmin Gușă, mai scrie sursa citată. 

Se preconizează că investițiile inițiale vor deveni operaționale începând cu luna mai 2018 și vor fi gestionate direct de ELLAAL GOLDBERG SA, sub supravegherea unui comitet director executiv bilateral care va primi și analiza propunerile de investiții pe piața din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel