Când are loc StudentFest în acest an. Toate detaliile AICI

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OUST) va organiza a 29-a ediție a StudentFest, se arată într-un comunicat.

Arta își lasă amprenta asupra lumii indiferent de context, rolul său terapeutic observându-se în special în perioada izolării din pandemie”, transmite OUST. StudentFest a apărut prima oară în 1992, ca reacție împotriva cenzurii. Cele opt secțiuni ale festivalului sunt: Arte Vizuale, Arte Urbane, Dans, Design Vestimentar, Foto-Video, Literatură, Muzică și, nu în ultimul rând, Teatru.

17-27 august 2020

În perioada 17-27 august, doritorii vor putea participa la peste 50 de evenimente accesibile gratuit în regim online, dar și fizic. Printre atelierele de lucru pregătite de organizatori se numără ateliere de poezie, proză, caligrafie, teatru de improvizație, dicție, tatuaje, dans, podcasting, fotografie și multe altele, înscrierile pentru acestea urmând să se deruleze curând”, se mai arată în comunicat.

Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesați www.studentfest.ro și pagina de Facebook a proiectului, https://www.facebook.com/studentfest.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel