Studenta lui Bogdan Maleon: Eu l-am iubit mult, mult...

Mihaela Lemnaru, fostă masterandă a profesorului Bogdan Maleon, a povestit o amintire pe care o are despre el de pe băncile facultății.

Tânăra a relatat că deși era un tip serios, ținea la glume. Din acest motiv, Mihaela Lemnaru și-a permis un moment mai relaxant la ultimul curs, înainte de examen.

În încheierea povestirii, tânăra a scris: "sinuciderea este păcat de neiertat, dar eu cu durere mă rog ca Dumnezeu să-l ierte, pentru că eu l-am iubit mult, mult...". Acest lucru arată că era un profesor apreciat de studenți și masteranzi.

"O amintire cu dl profesor Bogdan Maleon... Era ultimul curs inaine de examen, iar noi, masteranzii dumnealui, ii adresam intrebari despre modul de alcatuire a subiectelor.

Mie imi placea sa glumesc cu dumnealui, desi era un tip serios, tinea la glume. La un moment dat, l-am intrebat:

-Domnule profesor, dar daca nu scriem nimic?... ce nota vom avea?

-Domnisoara Lemnaru (avea el un farmec deosebit cand imi spunea asa), cum sa nu scrieti nimic?? Scrieti orice, numai scrieti!

Apoi intreaba:

-Cine a rostit cuvintele astea?

Eu, cu un avant neimaginat, raspund:

-Madonna! (tocmai citisem un articol despre ea in care se pare ca spusese jurnalistilor sa scrie orice, chiar si neadevaruri, nu conta, atata timp cat ea continua sa fie pe prima pagina a ziarelor).

El, ducandu-si razand mana la cap:

-Titu Maiorescu, domnisoara Lemnaru! Titu Maiorescu, la Junimea.

[citeste si]

Am luat 10 la examenul dumnealui. Povestesc adeseori intamplarea aceasta. Stiu ca sinuciderea e pacat de neiertat, dar eu cu durere ma rog ca Dumnezeu sa-l ierte, pentru ca eu l-am iubit mult, mult...", a fost mesajul Mihaelei Lemnaru.

Amintim că tragedia de Crăciun de la Iaşi a fost o dublă sinucidere şi nu o crimă, urmată de sinucidere, aşa cum s-a presupus iniţial. Aceasta este ipoteza pe care merg acum anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel