STRIGĂTUL Oanei Zamfir după 23 de ani în presă: Nu sunt dispusă la compromisuri! Scuipați la infinit!

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a reacționat după cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate marți și demiterea Guvernului Orban prin moțiune de cenzură.

„În atâtea decade ai văzut așa ceva (n.r. i se adresează lui Radu Tudor)?! Mă gândeam astăzi că, de la momentul Ponta baricadat în Palatul Victoria, nu am mai trăit așa momente. Le-ai spus spectaculoase. Trebuie să recunosc că am puțin timp să merg la spectacole în ultimii ani și locurile pe care le frecventez sunt de un real spectacol, adică de bună calitate. Din păcate, după ziua de astăzi, am un gust din ce în ce mai amar", a spus Oana Zamfir, miercuri seară, într-o intervenție la Antena 3.

„Gustul meu amar este în legătură cu felul în care ne degradăm zi de zi. Nu numai instituțiile, nu numai politica, dar noi... ca societate. Faptul că suntem manipulați prin rețelele de socializare și, într-o zi, decidem să ieșim în stradă, în altă zi decidem să nu mai ieșim în stradă", a adăugat Oana Zamfir. „Vreau să știu și eu cine a ieșit, astăzi, în Piața Victoriei împotriva celor făcute aseară de Guvernul României?!", a mai spus Oana Zamfir. „Poliția Rutieră ca să dirijeze traficul", a replicat Radu Tudor. 

De asemenea, Oana Zamfir a mai spus: „Eu, după 23 de ani de presă, pe care îi împlinesc chiar anul acesta, nu mai sunt deloc dispusă la compromisuri. Absolut deloc! Și îi sfătuiesc pe cei care ne urmăresc să se gândească bine, pentru că destul este destul. (...) Ne batem joc de noi și de viețile noastre. Cei care cred astăzi că e mai bine să îi tolerăm că sunt răul mai mic... FALS! Niciodată răul nu este mai mic. (...) Mă tem că strigătul meu, ceva mai pătimaș decât altă dată, este în zadar. Pentru că facem cumva să ne merităm soarta. Dați și în obrazul ăsta, și în celălalt, scuipați-ne la infinit, că noi avem niște criterii dictate de rețelele de socializare", a conchis Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel