EXCLUSIV  STRANIE COINCIDENȚĂ. RCS-RDS, PICAT TOTAL în timpul interviului cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu! Redăm INTERVIUL INTEGRAL

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

O nouă coincidență stranie! RCS - RDS a picat total, cablu și TV, în timpul interviului LIVE cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

DCNews a anunțat pentru astăzi, la ora 12:30, un interviu LIVE cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Un interviu exploziv în plină criză guvernamentală! 

Interviul a fost transmis doar 10 minute. După 10 minute de transmisie LIVE, totul a picat, din informațiile noastre, doar în redacția DCNews! 

Redacția DCNews a fost practic paralizată. DC Media Group este singurul grup media exclusiv online. Activitatea redactorilor și emisiunile sunt transmise LIVE, bazându-se pe INTERNET. În momentul în care totul pică, interviul nu mai este transmis LIVE, iar redactorii nu pot da știrile de ultimă oră transmise. 

”Coincidența” ne amintește de episoade asemănătoare din trecut. 

Pura coincidență s-a mai întâmplat în 2014, înainte de alegerile prezidențiale. 

Vezi aici: RCS-RDS lasă din nou De Ce News fără Internet

”Incidentul” relatat în link-ul de mai sus nu a fost fără precedent. Și Antena 3 transmitea în mai 2014 că ”RCS&RDS lasă Casa Presei FĂRĂ INTERNET în ziua alegerilor europarlamentare”. Ceea ce s-a și întâmplat! 

Iată conținutul știrii de atunci: 

Mai exact, jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac, a explicat că nu există internet în toată clădirea şi că reprezentanţii companiei susţin că "nu pot rezolva problema mai devreme de luni dimineaţă".

"Nu ştiu, mă gândesc că probabil RCS&RDS nu este de acord cu ce scriem. Îmi imaginez că o asemenea companie are posibilitatea să îşi repare propriul echipament. Ni s-a spus că mâine dimineaţă o să vedem. Nu există internet, avem trei numere de telefon de la firma respectivă, nu răspunde nimeni, oamenii sunt în weekend. Presupun că se va mai întâmpla asta la următoarele alegeri."

VEZI interviul integral cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu!  

Ne cerem scuze cititorilor noștri pentru că n-au putut urmări live interviul integral și vă invităm să urmăriți varianta înregistrată. 

De asemenea, DCNews va transmite, de-a lungul întregii zile, știrile din cadrul interviului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel